Slaapadvies

Slaapadvies

SlaapFysio geeft advies aan consumenten, bedrijven & topsporters

Topsport

Binnen de topsport wordt alles gemeten om prestaties te bevorderen. De invloed van slaap speelt een cruciale rol in herstel en performance van een topsporter. SlaapFysio geeft diverse organisaties en topsporters advies in het behalen van een optimale nachtrust.

Lees meer

Bedrijven

1 op de 5 Nederlanders heeft slaapproblemen. Terwijl de nacht het belangrijkste herstelmoment van de dag is, zowel fysiek als mentaal. De kwaliteit van slaap verslechtert als iemand problemen heeft bij niet goed inslapen, doorslapen of te vroeg wakker worden. Vermoeidheid, niet fit opstaan en concentratie verlies zijn veel gehoorde signalen. Daarnaast spelen fysieke problemen als rug-, nek- en schouderklachten een essentiële rol in de ervaren slaapkwaliteit. Een stijve rug en nek, slapende armen en pijnlijke schouders zijn veel voorkomende fysieke klachten. Slaapfysiotherapeut Hidde Hulshof werkt voor onder andere het Ministerie van Defensie om slaap een prominentere positie te geven binnen de begeleiding van medewerkers om optimaal te kunnen presteren.

Lees meer

Consumenten

Uw slaapidentiteit zegt veel meer over u dan u denkt. Veel klachten kennen hun oorsprong of worden versterkt door het slaapgedrag en de slaapsituatie. Voor reguliere fysiotherapeuten is het vrijwel onmogelijk om dit mee te nemen in behandelingen. Zij hebben hier namelijk geen inzicht in. De bij SlaapFysio aangesloten fysiotherapie praktijken echter wel. Zij brengen het slaapgedrag en de slaapsituatie eenvoudig in kaart en geven advies over de mogelijke relatie tussen klachten en de slaapsituatie.

Lees meer

Contact

Wil je met ons in contact komen? Dat kan!

Contact opnemen