Slaapcoaching

Slaapcoaching

SlaapFysio biedt slaapcoaching aan dat bedoeld is voor cliënten die inzicht willen krijgen in hun persoonlijke slaapomstandigheden. SlaapFysio geeft praktische tips en biedt producten aan om de kwaliteit van slaap te verbeteren. SlaapFysio heeft als doel het verhelpen, verminderen of voorkomen van fysieke klachten en verbetering in herstel en de kwaliteit van leven overdag.

SlaapFysio werkt samen met consumenten, topsporters en bedrijven om de slaap te optimaliseren ten behoeve van de prestaties overdag. Slaap speelt een evidente rol in de prestaties die sporters en werknemers overdag moeten leveren. Wat maakt slapen zo belangrijk? Slaap is in te delen in 3 fasen: de lichte slaap, diepe slaap en REM slaap, ook wel droomslaap genoemd. Tijdens de diepe slaap wordt een groeihormoon afgegeven dat zorgt voor fysiek herstel van spier- en botweefsel. Daarnaast is diepe slaap belangrijk voor de opbouw van jouw afweersysteem tegen ziekten. De REM slaap is van belang voor het verwerken van emoties.

Studies hebben aangetoond dat slecht slapen een negatieve invloed heeft op fysieke klachten, gezondheidsproblemen en cognitieve capaciteiten als concentratie, stemming en informatieverwerking.

Voor meer informatie over de invulling van slaapcoaching kunt u contact opnemen met SlaapFysio.

sc-heerenveen-2
vitamasters-logo-facebook_social_media
sc-heerenveen-2