Het Slaapexperiment

SlaapFysio biedt het slaapexperiment als dienst aan bij bedrijven die hun medewerkers een verdieping willen geven in welke impact slaap heeft op de gezondheid, vitaliteit en prestaties van medewerkers en hoe je de kwaliteit van slaap kunt verbeteren. Studies hebben aangetoond dat slecht slapen een negatieve invloed heeft op fysieke klachten, gezondheidsproblemen en cognitieve capaciteiten als concentratie, stemming en informatieverwerking. Het slaapexperiment wordt ondersteund door diverse professionals op het gebied van slapen. Het leidt tot praktische inzichten om de kwaliteit van slaap te verbeteren.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het slaapexperiment duurt 21 dagen. Voorafgaand aan het slaapexperiment worden de deelnemers gevraagd een 0-meting in te vullen. Dan worden zij 21 dagen met content bewust gemaakt over het belang van slaap en worden zij geholpen door diverse slaapexperts met tips en adviezen om hun slaapkwaliteit te verbeteren. Na de 21 dagen wordt er een 1-meting ingevuld om de resultaten te kunnen vergelijken. Iedere medewerker krijgt een individuele slaaprapportage.

Voor meer informatie over hoe het Slaapexperiment in zijn werk gaat en wat u als organisatie ervan kan verwachten neem dan contact op met SlaapFysio.

Neem contact op
Het Slaapexperiment
AAE logo

AAE – Expeditie Fit

Het Slaapexperiment is onderdeel geweest in de reis “expeditie fit” voor de medewerkers van AAE! Na het doorlopen van het slaapexperiment hebben de medewerkers de volgende bevindingen:

  • De kwaliteit van slaap is verbeterd
  • Minder gevoel van vermoeidheid overdag
  • Minder moeite met inslapen en doorslapen
  • Prestaties verbeterden
  • De slaap is voldoende geweest

Organisaties die u voor gingen

AAE logo
Ministerie van Defensie
Schermafbeelding 2020-04-10 om 15.14.08
sc-heerenveen-2

Contact

Wil je met ons in contact komen? Dat kan!

Contact opnemen

KOM LANGS

Laat het even weten als je langs komt! De koffie staat klaar!

De Wel 4A, Hoevelaken

BEL ONS

We zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag 08.00 – 17.00 uur

085 029 0108

MAIL ONS

Een mailtje sturen kan natuurlijk ook!

info@slaapfysio.nl